tiistai 11. toukokuuta 2010

JÄSENKIRJE 1/2010 osa 2

DIANAN KANSSA KRAKOVAAN

Diakonian ja Nuorisotyön Ammattilaiset ry tekee jäsenil­leen tarkoitetun koulutus- ja virkistysmatkan 2.-5.9.2010 Puolan Krako­vaan. Myös TeKiläiset ovat lämpimästi ter­vetulleita mukaan. Matkalla tutustutaan Krakovan hienoon kulttuuriin, kirkkoihin ja hengelliseen elämään. Mat­kan alustava hinta on n. 500 € joka sisältää Finnairin suoran lennon Krakovaan ja takaisin, kuljetukset lentokentältä, majoituksen 2h aamiaisella keskustan hotellissa sekä kaupunkikierroksen. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 15.6. mennessä Elina Tamminen p.040 5531007 tai elina.tamminen@evl.fi.


VUOSIKOKOUS JA HILJAISUUDEN RETRIITTI

TeKin vuosikokous pidetään maanantaina 13.9.2010 klo 12 Peurankalliokeskuksessa, Peurankallion­katu 10, Tam­pere. Vuosikokouk­sessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kokous alkaa yhdistyksen tarjoamalla lounaalla klo 11.

Vuosikokouksen jälkeen n. klo 13 lähdetään Ikaalisten Metsäkesti­lään kahden vuorokauden mittaiseen hiljaisuu­den retriittiin. Ohjaa­jina toimivat Marjatta Malmberg ja Laura Tuhkanen-Jukkola. Ilmoittautumiset numeroon 050–5393175 ajalla 10.–20.8.2010. Retriitin järjestävät Metsäkestilän ystävät ry ja TeKi.


JÄSENKIRJEET SIIRTYVÄT SÄHKÖPOSTIIN

Tämä kirje on viimeinen postin kautta lähetetty paperinen jäsenkirje. Tästä eteenpäin kirjeet tulevat vain sähköpostitse ja ainoastaan niille, jotka ovat erikseen ilmoittaneet säh­köpostiosoitteensa TeKille.

Varmistaaksesi jäsenkirjeiden ja muun TeKi-postin tulon myös jatkossa ole ystävällinen ja ilmoita osoitteesi saman tien Antti Kylliäiselle osoitteeseen antti.kylliainen@evl.fi tai Kaj Anders­sonille kaj.andersson@evl.fi.

--------------

P.S. Nämä ilmoitukset julkaistaan Kirkon töissä-lehden seuraavassa numerossa, joka nyt on painossa.

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu